En riktigt bra start på ridlägret

Igår var första dagen på Comet Hawks ridläger och vi möttes upp i Mistfall. Frida och Maria som är ledarna för ridlägret hade ett litet informationsmöte, visade oss stugorna och sedan fick vi gå ner till stallet där vi hade våra hästar. Vi fick presentera våra hästar och sedan var de bara att göra iordning dem för första lektionen. Den hölls i Mistfalls paddock och de var en relativt lätt ridlektion där de mest gick ut på att se hur hästarna fungerade med varandra. 
 
Idag har vi då möts upp hos Marleys. De var dags för hopplektion och de var riktigt kyligt ute idag. Borde ha haft ett varmare schabrak på Poejo, men de gick nog ändå bra för vi höll ett rätt bra tempo på lektionen. Blev oerhört glad över att se att han fortfarande är riktigt duktig på hoppning också. De ska ju vara en stilhoppningstävling på söndag och de kan nog vara så att vi har chans för topp 3. Håll tummarna för oss på söndag helt enkelt. 
Efter hoppningen var de dags att röra oss tillbaka till Mistfall tillsammans. De var en riktigt mysig uteritt, men Poejo är en riktigt fegis. Först skrämdes han av en fågel i en buske. Så pass så han nästan sprang in i ett staket och sten. Men vi klarade oss rätt bra. Därefter skulle vi ta oss igenom grottan till Mistfall. De var lite mörkt, de ekade och de värsta av allt; gigantiska svampar. De var en turbulent ritt genom tunneln som avslutades med att jag fick backa ut honom. Men resterande ritt gick väldigt bra och han lugnade ner sig. Nu ser vi fram emot imorgon! Dessvärre ska de regna då så får ta och klä på oss ordentligt. 
 

Kommentera här: