Alltså glansen!

Igår travade dessa vackra och efterlängtade hästar in i spelet. Akhal-Teke har vi haft sen Star Stable började sälja hästar för flera år sedan, vilket betyder att de har haft en VÄLDIGT gammal modell fram tills nu. Det har bönats och bett av spelare, men det väntade inte förgäves. Dessa hästar är verkligen helt på pricken lika deras verkliga förebilder. Kroppen är så lång och smal men ändå ståtlig och ädel. Dessutom är glansen en oerhört vacker detalj och jag är väldigt glad att de hade med den rastypiska manen, men ändå ger oss möjligheten att byta till längre om vi vill. Om ni vill höra mer om mina åsikter så kan ni klicka på min recension här nedanför. 
Jag köpte den ena borken för detaljerna var så härliga och den såg så mysig ut. Alla är oerhört fina och jag kan se mig själva köpa fler i framtiden. Jag döpte denna dam till Farida "Sunbeam". 
 
Jag hoppas ni har lyssnat på ljudboken som de släppte igår!? Jag satt på kontoret och lyssna på den och det var nära att en tår föll. Vill ni inte gråta offentligt bör ni lyssna på den hemma! Den ljudboken är i varje fall kopplad till uppdraget vi fick igår med Lisa OCH den fina hästen man nu kan ha i appen. Ja kommer nog inte köpa hästen själv eftersom jag föredrar de lite mer realistiska hästarna, men har sett att många är väldigt glada över denna fina häst. Undrar om den kommer återkomma i framtiden? 
 
Det blev en rätt lång dag för mig igår, men det var de värt. Ser så mycket fram emot nästa vecka då vi äntligen ska få den nya utrustningen! Jag hoppas ni har läst informationen om vilka hästar som kan bära den nya utrustningen och vilka som inte kan göra det. Om inte så finns den information med listor på Star Stables hemsida. 
 
Ha en fortsatt trevlig dag nu och kram från mig!