Jarlaheims öde

Det är många gånger jag har skrivit här om hur tråkigt det är med att så många butiker i Jarlaheim är stängda och känns bortglömda av SSO som slänger in allt nytt i Gallerian. Visserligen, fortfarande tråkigt att de inte öppnar stängda butiker och fyller på med grejer där istället för att fortsätta fylla gallerian.
Men, det slog mig när jag tittade på Esmes ride through av SSO som jag kom ihåg den förra borgmästaren. När man kommer till Jarlaheim får man träffa en massa människor som berättar hur underbart det var när Evelyn var borgmästare, men nu är hon borta och den nya är inte så bra. Vilket jag kan hålla med om. Men då kom jag på att detta med de stängda affärerna ska vara så, för att visa hur öde det är i Jarlaheim nu när Evelyn är borta. Det är inte bara affärerna, det är ju ogräs som växer också. Det känns som att det inte är någon som tar hand om staden. Det finns en massa folk som kan, men ingen ledare. 
Om Evelyn skulle komma tillbaka, vilket lär dröja väldigt länge, så kanske alla affärer öppnar igen. Vi får hoppas det i alla fall, för Jarlaheim som är ett så mäktigt ställe känns så sorgset just nu.