Comet Hawks Vs. Silent Witches Society

Igår tävlade vi mot Silent Witches Society och de gick förvånansvärt riktigt bra! De var lite trögstartat i början men sen så började vi samla på poäng. Det var olidligt spännande när det var dags för sista banan. Såklart var de upp till mig som skulle köra den sista banan och otroligt nog lyckades jag komma i mål först. Ni som sett mig tävla i champ vet hur de kan gå för mig så de är rätt otroligt att jag van två tävlingar av tre som jag deltog i. Jag måste ändå säga att jag hade lite tur med de banorna jag fick köra som jag kände mig relativt bekväm med. 
 
Förklaring av hur de gick till: De var 4 från varje klubb som skulle tävla. En från vardera klubb fick köra en bana och den som vann fick en poäng till klubben. De är rätt smart faktiskt och väldigt bra organisation om man inte har så många som vill tävla. 
 
I varje fall, vi får se om jag gör något mer inlägg idag om uppdateringen. Anne ska räddas och jag lär inte blogga om huvuduppdragen eftersom jag inte vill riskera spoiling. Det kan ju också vara så att jag inte spelar uppdragen förrän på torsdag eftersom jag har sent seminarium idag. Vi får se helt enkelt ^^