Mer variation på nosgrimmor och pannband till folket!

Bild tagen från psofswedens instagram.
Sedan Star Stable Online start har vi haft exakt samma form på tränsen. Snart fyller spelet 7 år och vi har fått se en hel del revolutionerande saker i spelet, är de då inte dags att visa vad de kan när de kommer till tränsen? De finns så många olika former på nosgrimmor och pannband i verkligheten. Ni kan se på bilden ovanför bara ett smakprov på vad man kan göra för nosgrimmor. Jag har sett så många fina edits av er spelare där ni väldigt ofta lägger till just de där extra remmarna på nosgrimmorna och gör egna pannband, så de verkar finnas en önskan av communityt att se något liknande i spelet också. 
 
Jag tycker det är verkligen dags nu för att lägga lite extra kärlek på tränsen i spelet. Vad tycker ni? 

Kommentarer:

1 Matilda Southtree:

Definitivt. Dock önskar jag hellre bettlösa alternativ (sidepull, hackamore) före träns/nosgrimmor med snokrem eller annat sådant, även att jag inte tackar nej till det heller!
Även fler modeller på sadlar (hur kul vore det inte om det fanns akademiska sadlar?), schabrak (t.ex. riktig western, eller en vojlock), benskydd/lindor (benskydd som faktiskt ser ut som benskydd, lindor som inte går nedanför kotan), samt mycket mer.

Kommentera här: