Regndansen

Titta på mitt första försök att göra en regnig bild. Eller ja, en molnig bild...
Då var de dags för veckans önskning och denna gången har jag kommit på att jag vill fortfarande ha väder i spelet. Men de har vi ju säger ni då. De finns vinter i Tomtens by och de finns höst i Gyllenåsarnasdal. Men de jag pratar om är regn. Hur härligt skulle de inte vara om de ibland kom lite regn när man var ute och red. Kanske önskar jag mig detta extra mycket nu när de behövs så mycket regn i Sverige, men jag tycker att det vore härligt. 
 
Å andra sidan förstår jag att det skulle krävas en del av spelet att ha den funktionen. Det finns ju trotsallt en anledning till att snön fick flytta till tomtelandet. Kan tänka mig att en hel de skulle ha problem med spelet om de skulle lägga in någon funktion som gör att de regnar ibland. Men samtidigt har vi regn i Firgrove championatet. Jag är ju inte en expert till spel så jag vet ju inte om de skulle fungera eller inte. Men de skulle vara så mysigt om man red längst en väg, de börjar regna lite lätt så man öppnar sin ryggsäck och klickar på sig en jacka så man inte ska bli blöt. Såklart kan man inte förvänta sig att vi faktiskt skulle bli blöta, att hästen skulle plötlsigt bli mörk på rumpan och manen mer hängande. De skulle krävas så mycket arbete för den lilla funktionen. Så där tycker jag de får räcka med att vi får fantisera att vi blir blöta när de kommer droppar från himlen. 
 
Men ja, de var min veckans önskning. Skulle ni vilja ha mer regn i spelet? 
 

Kommentarer:

1 Matilda Southtree:

Tidigare har jag inte brytt mig om det så mycket men ÅH vad jag vill ha det nu! Vore jättehärligt. Självklart med att man ska kunna stänga av det, för datorer som inte klarar sådant.

2 Renen Eveningknight:

Jag hade älskat om vi hade fått väder i Star Stable, hade känns så mycket mer verkligt då!

Kommentera här: