En härlig hoppbana till!

I dagens uppdatering får vi ytterligare en härlig hoppbana att ta oss igenom. Denna gången är det så att Petunia från Bulldogz som har tagit sig från New Hillcrest till Jorvikstallet för att träna hoppning. I samband med detta tänker hon öppna upp sin hoppbanan för allmänheten för endast en vecka innan hon sätter igång sin egna träning. 
 
Det är en relativt stor och lång bana Petunia har skapat med kluriga vägar och korta avstånd mellan hindren. Det är alltså inte fullt ös som gäller här, om man inte vill riva bommar vill säga. Jag kan få lite känslan av att jag har hoppat banan förut och det är väl inte konstigt om vissa delar är liknande till tidigare banor som vi fått, men överlag är den riktigt bra. Dessutom är det roligt med variationen av hindren och dekorationen runt omkring. Man får 125 XP till sin häst och jag hade väl hoppats på lite mer eftersom banan ändå bara finns för oss i en vecka. 200 hade väl ändå varit lite trevligare... ja, jag har en del hästar som behöver levlas fortfarande...
 
Musiken som vi får höra under hoppningen är från Raptor med Hey Yo. Jag är personligen inget fan, men det är ändå roligt med lite variation av musik i spelet. Är VÄLDIGT glad att Star Stable börjar röra sig bort från det klassiska, rätt obehagliga, banmusiken. Det är samma låt som körs när man blir jagad i tidigare uppdrag, vilket inte är känslan jag vill ha när jag levlar mina hästar. 
 
Uppdateringen bjöd också på ett nytt utrustningssett till hästen och det är helt enkelt en ny färg på det settet vi fick när lusitanon kom till Jorvik. Jag är överlycklig! Orginalsettet är i färgerna brunt, guld och röd. Det nya settet är i svart, silver och vit! Så snyggt och älskar främst schabraket, benlindorna och tränset. De kommer användas flitigt!
 
Nästa vecka verkar det som att hästmarknaden ska få en permanent plats. Eddie och Ferdinand har gjort någon överenskommelse med Baronessan så jag antar att marknaden kommer hamna på Vingårdens marker. Frågan är hur och vart? Dessutom ska marknaden få tillskott av populära hästar i nya färger. Vilka hästar hoppas ni på?