Nyårsfirande med Sky Ladies

Första gruppbilden
 
Så några utav oss ville fyra av lite raketer en timme innan nyår. Vi blev några stycken och så några runt omkring oss. Hursomhelst, här kommer lite bilder.
 
Fick ta bild på Selma enskilt för hon var AFk när vi andra tog bild
 
 Min kära kung <3
 
 Jag måste säga att dom verkligen lyckades med fyrverkerierna. Mycket fina att se på och så var det så olika.
 
 Och så måste man avsluta med en fail!
Hade lyckats ta mig upp på statyn i Fort Pinta. Men när jag skulle prova en andra gång så hamnade jag bakom muren. Försökte ta mig tillbaks men gled ner och hamnade här. Fick ringa hem. 

GÅD championat

 
Såhär ser jag och Sandra ut när vi ska tävla. Bästa kläderna och utrustning samt våra bästa hästar. Förut så var inte jag sådär jätte förtjust i championat, mest för att man aldrig såg sig själv i klungan och man blev typ bara stressad. Men med tiden så har man ju lärt sig banorna hyffsat och man har nu också en kompis som man skypar med medans man rider. Jag har inte precis tävlat för att komma etta heller. Vill mest bara utmana mig själv och få lite pengar till det.
 
Men idag så gjorde jag min största prestation någonsin på alla banorna man har kört. Det var inte många som körde GÅD championatet idag men oj vad det gick bra för mig. Kom tvåa och känner mig så glad. Ett bra avslut på detta år!
 
 
Gott nytt år igen!!!!!
 

Stjärnjakt i Gyllenåsdalen

 
Så jag och Sandra loggade in för att göra GÅD championatet och efter det hade vi lite tråkigt så Sandra föreslog att vi skulle på stjärnjakt igen. Det var ju ett tag sen och vi hade ju aldrig gjort det i GÅD så iväg red vi. Jag kan med glädje berätta att vi hitta alla (med hjälp av karta så klart) och att jag behövde bara ringa hem en gång för att jag fastnade. Sandra däremot fick ringa typ två gånger.
 
Annars så har jag inte så mycket nyheter som vanligt. Obsidianking är nu level 15 så YEY! Så stolt över min älskling och han lär får hänga med en hel del på championat. Nu är det Hawkeye som är på tur och han är på level 13. Lär nog ta ut de andra lite då och då också för att få upp dom lite långsamt också. 
 
Men vi vill önska er alla Gott nytt år och god fortsättning!