Solnedgång i GÅD

 
Ja, idag har ju inte varit en toppendag precis. All hoppning med Raven som jag levlade idag gick inte så jättebra och så körde jag VD och Jorvik champ med Silver som inte heller gick så bra, samt FP champ med King som inte var något att hurra för. Körde en del flipperspel mellan träd, höbalar och stenar. 
Men efter Fp champet tog jag ut Master för att rida runt och göra blåa som man egentligen inte behöver göra längre för är redan beundrad av dom. Men jag samlar in för de bästa hästskorna som jag ska ha till Queen. Så jag drog iväg till GÅD för att fiska för där får man bäst betalning för den. Det var torsk som gällde och jag såg fel på kartan jag använde och red till fel plats. Tydligen kunde jag inte se skillnad på lila och rosa idag. Det är verkligen inte min dag idag. Så kom jag fram till fiskeplatsen som var vid stallet och då såg jag en väldigt fin solnedgång som jag var tvungen att njuta av med Master. Det gjorde min kväll lite bättre i alla fall. 
 
 
 
Sedan drog jag iväg till Jarlaheim för att fiska och såklart ska man ju till Gamla Hedarna. På min väg tillbaks så passerar man ju den övergina gården där och det är inte förrän nu som jag märker detta.
 
Varför har de höns inlåsta på en gård som är övergiven? Vid Sjöhästklippan så är ju alla lösa efter att den såldes till GED men dessa är kvar i sin inhängnad. Inte okej även om det är ett spel. 
 
Jaja, nu ska jag se på TV och försöka bli gladare. 
Toodles!

Moonghost

Så vacker!
 
Så idag var det uppdateringsdag och de kom en massa nytt och allt var en överraskning. För mig i alla fall. För det första. Två nya araber och en ponny. Araberna var ju riktigt fina, speciellt denna jag inte kunde hålla mig från att köpa. Är en riktig sucker för gråskimmlar. Och så den prickiga som står högst upp på Sandras önskelista. Ponnyn var, för mig, inget att hurra för. Den såg sötare ut på bilden än i spelet. 
 
Den andra saken, överraskningen, var ju verkligen en surprise. Just också att alla tittade runt omkring sig istället för på sig själva. Jag såg att Sandra hade köpt ett nytt schabrak och då såg jag sadelgjorden. Jag tittade genast på min häst och började skratta. 
Det var en bra överraskning och riktigt roligt. Jag har ju sett att folk varit lite besvikna över att inte ha sadelgjord men trodde aldrig att de skulle fixa de. Men de var en fin liten present de. 
 
Sen så kom det ju nyheter om hästön. Den kommer nästa vecka och de blir ju roligt. Börja fundera nu på  vem man ska skicka iväg dit. Jag hoppas man kan skicka starthästen för tycker så synd om honom som bara står där i stallet. 
Jag var nog lite besviken över att de ger ut en t-shirt som kompensation för förra veckans problem. Jag har inte sett den och jag vill nog inte ha den heller. Hade varit något mer nice med star coins som många bad om. 
 
Toodles!

Bröderna blå

 
Är lite komiskt att jag och Sandra gärna tävlar med våran blå utrustning. Mest för att den är bäst såklart men jag har denna utrustningen på två av mina hästar. Jaja, not the news I wanted to tell you.
 
Jag märkte igår att efter flera veckors av blåa prickar på kartan så har jag äntligen en gul! Jag kollar ju såklart genast upp detta och de visar sig vara en bygga rykte grej med Alex. Så när jag blir beundrad med åskviggens cirkel så får jag åtminstone sluta bry mig om de där hemska rosa sprickorna. Inte för att dom är jätte jobbig. Det är ju värre att fiska. Men man vill ju så gärna fortsätta med historien.
 
Men det var inte så mycket att skriva om. Mer blir det nog på onsdag då vi får mer uppdatering. Kommer vi få Hästön den här gången?