Terränglektion 2.0

Idag hade Frida sin andra terränglektion som var lite kopplad till förra veckans lektion. Det är därför jag hade Jack för andra gången. Jag gillar att byta häst rätt ofta, men hör lektionen ihop så ska Jack få vara med om hela. 
Anyway, vi var i Gylleneskogen den här gången och Frida hade klurat ihop en bana som var riktigt rolig och svår samtidigt. Eller ja, när man ridit den några gånger var den bara rolig. 
Den var så klurig så vi fick gå den del för del och sen rida igenom den del för del tills vi hade gått igenom allt och kunde rida själva. Det var hela 3 delar att rida igenom. Nu kanske ni tror att den var lång, men den var inte så lång egentligen. Mest klurig. 
Det var viktigt att tänka på hastigheten på banan. Jag vet inte om det gick att köra hela i full kareta, men jag har svårt att tänka mig det. Men som ni kanske känner mig, så kör jag alltid så realistiskt som möjligt. Fast okej, sista kanske jag körde på lite på längre sträckor. Varav en gång, så kan man säga att Jack rädda mig från att fastna eller vägra. Han hoppade över ändå. 
När man kört sin sista runda, fick man jogga av hästen och sedan skritta. Några av oss hoppade av och skritta av dem till fots, vilket var lite mysigt. 
Jag hade planerat att vara med på ett event på torsdag, för det verkade jätte roligt, men nu ska jag tydligen gå på bio och kommer missa eventet. Me so sad. 

Vad händer sen?!

Satt här om dagen och försökte komma på den senaste uppdragserien och hur den sluta. Det ledde till att jag kom på en massa andra som vi fortfarande väntar på att få veta vad som händer eller hur det kommer att sluta. 
 
Den förgiftade pappan: En uppdragsserie som inte var för så längesen, men som slutade på en riktig cliffhanger! Pappan spårade ur och helt plöstligt är sonen borta. Vi måste ju stoppa honom! Ska vi få göra det om snart eller få vänta några månader?
 
Madison och pråmen: Vi såg ju en främmande pråm lämna Sydhovens strand och vildhästarna var oroliga. Det såg ut som en Dark Core pråm, men det kanske tillhörde någon annan. 
 
Chill och GED: Vi hade planer och vi hade äntligen kommit in i gänget, men så får vi veta att planen inte gått som det ska och vi får inte veta vad. 
 
Ricky och hans träning: Kommer han någonsin att tävla och kommer vi att kunna rädda Hillcrest stallet? 
 
Det här är bara några av alla historier vi fortfarande väntar på att få fortsätta med. Vilken ser ni mest fram emot att fortsätta med? Kan ni komma på någon till?

Är så glad

Hej Rose!
 
Vi har följt din fina blogg ett tag och är väldigt glada över ditt engagemang i spelet - både via text och video! Som ett litet tecken på vår uppskattning vill vi ge dig en ikon som du får använda hur du vill. Vi såg också att du ska komma till vårt event på Inferno Online och vi hoppas att vi ses där, och vi hoppas att du kommer fortsätta spendera mycket tid i Jorvik :)
 
Varma hälsningar
Star Stable-teamet

Detta fick jag i ett mail idag när jag var påväg till min bästis. Ni kan ju tänka er hur jag nästan ville dansa på stolen på pendeltåget. Jag vet att det är fler som fått ett liknande mail, men när jag läste deras såg jag att SSO inte bara ha klippt och klistrat. Allas mail är olika och det gör det här ändå unikt för oss alla. 
Tack så mycket, Star Stable teamet! Det här gjorde min dag och gav mig mer sug att fortsätta.