Efterlängtad funktion

Jag hade väl haft lite förhoppningar på att uppdateringen idag skulle vara större, men måste har tänkt fel. Såklart var dagens uppdatering underbar på sitt eget sätt. För det första fick vi den där funktionen som råkade komma in i spelet förra året men försvann sedan. Vi kan nu ta av oss handskarna och hatt. Detta gör att man är så mycket friare när man gör outfits, speciellt till event då man ändå inte har häst. Underbart! 
 
För det andra fick vi hela tre nya rävar i tre olika färger. Det är så fina och söta, men jag hade inte tänkt köpa en. Jag är ju däremot en svag person som föll för den lilla aksfärgade räven som fick därför komma hem till mig. Sitter och klurar på namn just nu vilket är riktigt svårt. 
 
För det tredje är det den finna tröjan som endast life time star riders har tillgång till i Bonusaffären i Moorland. Den är supersnygg och jag hoppas på fler liknande tröjor i fler färger. 
 
Vi är nu klara med februari och nästa uppdatering är i mars. För mig kommer mars vara lite crazy med en hel del firande för min del. Men jag hoppas på en massa roliga uppdateringar!
 

Nytt säkerhetstest

Idag publicerade Star Stable en artikel om ett nytt säkerhetstest de vill testa i chatten. Har ni inte sett artikeln kan ni hitta den >här<. Men helt enkelt handlar det om att Star Stable har sett ett problem med folk som skapar konton endast för att uppföra sig dåligt i chatten. Därför har de valt att endast betalande spelare får använda chatten.
 
Förhoppningsvis ska detta leda till att dessa människor inte kommer se ett värde att betala för något som de ändå inte riktigt vill använda. Vi får inte glömma varför vi betalar för detta spel. Det är för historien, uppdragen, hästarna, klubbar och då finns servicen chatten där. För mig känns det faktiskt självklart att man ska få betala för alla de tjänster vi får i spelet. Att vi får provspela till en viss level är endast för att ge ett smakprov på produkten. Om man endast är i Star Stable för att chatta så finns det andra platser att göra detta på som antagligen har en bättre chatt än vad spelet har idag. 
 
Men som sagt är detta endast ett test. I framtiden kanske Star Stable kommer på ett sätt där de kan tillåta en viss kommunikation för icke star riders. Detta är trotts allt ett onlinespel som handlar om att kommunicera med andra människor så det känns lite konstigt att inte ge de nya spelarna hela upplevelsen, men samtidigt förstår jag att Star Stable måste ha en trygg chatt för oss spelare. 
 
Som sagt, gå och läs artikeln om ni inte redan gjort det då jag anser att all bör ha tagit till sig denna information även om man är life time star rider. 

En liten nykomling i Dinodalen!

Hörde rykten som sa att det fanns en liten speciell räv i Dinodalen. Såklart var man tvungen att gå på jakt efter den och efter lite springande hittade jag denna filur vid de gamla urträdet i Dimmornasdal. Så söt den är! Undrar om man kommer kunna köpa denna i framtiden? Kanske hos Kallterna? Ta en tur till Dinodalen och titta på sötnosen vettja!