Yey, nya blåa!

Goldspursgård (bild lånad av Star Stable Online)

Så nu har de äntligen hänt något riktigt roligt i Jorvik. Vi har fått nya blåa så vi kan bygga rykte hos Familjen Goldspur i Skördebyggden. De är ingen ny tillgång till historien men de är nått som är nytt och de har öppnat en butik där vid deras gård med nya kläder och utrustning som är bra. De som är mest nytt är att man kan köpa byxor med strumpr. Lite tråkigt att man inte bara kan köpa strumporna vad jag kan förstå. Kan ha fel men de är vad de såg ut som. Men man kan ju inte få allt tyvärr. Man komme också kunna öppna en ny bana som man kan köra i skogen och den kommer nog bli väldigt bra. Kan knappt vänta!
 
Själv så köpte jag de nya byxorna från affären. Jag är glad att de kommer mer normala ridkläder till spelet. Något som jag verkligen önskar mig är fler modeller av träns och som är svart med silver dekorationer. Dom ska helst vara bra också!
 
Har inte så mycket att skriva om detta så... Toodles!
 

Inte glömma de andra

Ghost och jag gör Steves lopp

Bara för att Snowy har kommit hem till oss så får jag inte glömma mina två araber som inte är klara än. Så när Snowy blev level 6 så hämtade jag Ghost för att levla honom. Imorgon så blir de Ravens tur och hon lär bli level 13 rätt så snabbt. 
 
Men åter till själva spelet. Jag är klar med sprickorna och nu har jag inget kvar. Jag kan bara levla häst och göra vanliga blåa som inte leder någonstans precis. Jag var så glad att slippa sprickorna men meddelandet att man måste vänta på någon onsdagsuppdatering som kan vara nu på onsdag eller om en månad för att få en fortsättning. Jag förstår de som köper star rider månadsvis inte fortsätter när de kommit hit. De är ju bara pengar som man slänger bort på ingenting. Jag har ju köpt lifetime så jag behöver ju inte upphäva min prenumenation men lär väl bli att man skippar någon dag att logga in. Man kan ju hoppas att de faktiskt kommer med någon fortsättning i historien och inte kommer med nya funktioner eller hästar. De är jättekul med sånt men i längden så blir de tråkigt att de är kul en dag och sedan får man vänta en vecka till nästa och hoppas igen att de kommer något roligt. I de här läget så skulle jag tycka de var kul med en ny bana till och med. 
 
Vi håller tummarna att de kommer något riktigt bra på onsdag. 
TOodles!

Snowbeauty is here!

Så vit!

Så nu har jag äntligen köpt in denna kille och som jag trodde så ser han bättre ut när han rör på sig. Sen så känns de som att de svarta runt ögonen inte är lika skarpa som när han är vid stallet. Men nu ska han levlas. Ska bara inte glömma bort araberna i stallet. 
 
Hotpepper som är Sandras nya häst

Sandra köpte sin nya arab också efter att hon har velat mellan den bruna och den prickiga. Ett fint val tycker jag. 
 
Toodles!