Mitt huvud är frånvarande

Jag är rätt off här just nu. Ni vet varför och vet ni inte så kan ni bara skrolla ner lite och läsa om min hund. Jag har en rätt så planerad helg, men jag måste spela in minst ett avsnitt på söndag.
Men ja, jag är rätt trött efter den här veckan, men imorgon så ska jag i alla fall iväg och se Captain America: Civil War. GAAAAAAAAH!
Men ja, jag har inte så mycket att prata om SSO just nu och jag har missat en del med klubben. Känns väldigt tråkigt, men just nu är min hund såklart prioriterad.

Det blir aldrig som man tänkt

Idag hade jag tänkt spela in fler avsnitt, men jag har spenderat hela dagen på akuten med hunden igen. Dessvärre fick han en liten infektion efter operationen, men som tur är kom vi in i tid så det lär nog bli bra. Men ja, jag har inte lagt upp dagens avsnitt och just nu känns det så sent så jag tar nog och lägger upp det imorgon istället. 

Spännande

Idag fick vi mer uppdrag på Sydhoven. Madison har typ "försvunnit" och vi måste hjälpa till att hitta henne. När vi väl gör det så får vi bekanta oss lite mer med vildhästarna. 
Uppdraget var väldigt roligt då det var en massa nya saker man fick göra och se. På det så hände det en kuslig sak i slutet som vi får se fortsättningen på någon gång. Det kom ingen klocka på Madison, men det kom ingen skylt heller, så jag vet faktiskt inte när vi får fortsätta uppdraget. 
Jag hoppas ni inte har missat trailern på Welsh Ponnyn som kommer nästa vecka! Om ni har, så får ni genast se på Star Stables show.