En fortsättning!

Idag fick vi äntligen fortsätta mysteriet på Sydhoven med Madison. Eller ja, vi fick börja med det idag i alla fall. Lite skönt ändå då jag har haft en väldigt fullsmäckad dag så jag har inte ens hunnit tänka på vad som hände i spelet. Men det är som sagt inte klart än och jag ska fortsätta imorgon med fullt fokus. Ska bli så spännande! 
Annars kom det väl rätt intressant saker till Gallerian idag. Fortfarande inget jag hurrar över, men snart är det verkligen höst och då kommer det höstkläder till spelet. Yey!
Jag kommer att skriva mer specifikt om uppdragsserien när den är färdig, så ni får vänta till imorgon. Såg ni förresten på Instagram att Matilda är tillbaka på kontoret? Säsong 3 av Star Stable Show börjar alltså snart och det betyder nog också att de STORA uppdateringarna kommer med det. Hype!  

Betala för att få hästen uppgraderad?

Jag har tänkt länge på att det finns hästar jag har som har färger jag skulle vilja ha på de nyare modellerna. Så som Rocketts fina tigererade färg på den nya modellen som finns idag. Hur söt skulle inte den vara?! Eller, de gamla paintens färger på den nya modellen också? Eller de gamla färgerna på morganerna på de nya morganerna? De finns så många fina färger som inte kommer användas mer för man vill ha den nya modellen att rida runt på. 
Och så finns den där debatten om SSO ska bara ta och uppdatera de gamla modellerna till de nya eller om man ska låta det vara. Tänk om man kunde välja? Om man redan äger den gamla modellen, så som jag äger Rockett och skulle vilja ha hans färg på en ny modell, behöver jag bara gå någonstans och "uppgradera" honom för en lite mindre summa SC. Kanske 200-300 SC. Och så har jag honom i den nya modellen i den färgen han hade innan. 
Jag vet inte om detta är möjligt eftersom jag inte kan programera, men det är viktigt att rasen redan finns i en ny modell och det enda SSO behöver göra är att ta de gamla färgerna och sätta på de nya modellerna. Anpassa de också såklart! På det här sättet får man alltså själv välja om man vill uppgradera sina hästar eller ha kvar de som de är. 
Vad tror ni? 

Sista dagen på ridlägret

Igår hölls den sista dagen på ridlägret. Det var kadriljuppvisning först och vi var inte så många som kunde programmet som dök upp tyvärr. Men 4 st är bättre än inga och man kan visa upp ett rätt snyggt program ändå. Sök på quadrille på youtube så får du se på några riktigt coola uppvisningar! 
Det gick i alla fall väldigt bra ändå och det var roligt. Melissa håller tydligen på att sätta ihop ett stort program som jag skulle vilja filma. Men jag måste klura ut bästa vinkeln. Känns rätt ovärt att inte ställa upp på kadrilj om man i slutändan inte kan få fram en bra film heller. 
Men efteråt, åh vad spännande det var! Vi skulle få lösa mysteriet som vi fått ledtrådar till under veckan. Vilket äventyr det blev! Vi fick först lösa den första frågan som gav oss platsen vi skulle börja på. Sedan läste Frida upp dagbokssidor som gav oss ledtrådar till nästa ställe och nästa ställe. På vägen såg man en gestallt som var ett spöke. Mycket spännande och tragisk historia som vi helt enkelt fick fortsättning på idag och vi skulle rädda detta spöke. 
Som sagt, det var så snyggt gjort det här att det blev lite av en anticlimax när "spökets" dator dog. Haha! vilken timing alltså. Precis när vi kom fram till platsen där vi skulle möta henne, så händer det. Så vi fick stå och vänta medans "spöket" starta upp en annan dator för att komma in igen. Men när hon var tillbaka så fick vi slutet på historien och såklart var det ett lyckligt slut. 
Så nu är ridlägret klart och det har varit så roligt! Det är som sagt prat om ett stort kradriljprogram i framtiden och så blev det lite småsnack om ett vinterridläger. Hur mys skulle inte det vara?! 
Men nu återgår klubben till det vanliga. Jag kommer dessvärre missa eventet imorgon och mötet på onsdag. Men på torsdag ska jag hålla min första islandshästridlektion. Så hypad!