Framtida områden

Det är ju så att vi inte ser hela kartan av ön Jorvik i dagsläget, men av det vi har ser man två stora områden som fortfarande är skuggade. Det är området ovanför Norra Länken och det området jag tror heter Firfall. Det kanske är så att vi inte ser den exakta storleken av de områdena. Det var ju några veckor sen nu, men det var på Star Stables Instastory som de smygfilmade chefen när han tittade på något som såg ut som en karta. Man kunde inte se exakt vad kartan föreställde, men det skulle kunna vara ett nytt område eller så ska de uppdatera kartan. Ska bli spännande att se. 
 
Men vad kan det vara för område som släpps nästa gång då? Jag tror fortfarande att det är Firfall som är näst på tur. Varför? Det har varit några gånger nu som den har nämnts av karaktärer. T.ex. snubben som kommer med magiska hästar och damen som nu finns i Firgrove och säljer ekorrar, var av en är från Firfall. Det låter som ett väldigt intressant område som har speciella varelser. Ett magiskt område. Kan knappt vänta tills vi får gå in dit. 
Man kan inte se så mycket av Firfall och det verkar vara ett stort berg som nästan gör det omöjligt att gå runt. Vad man fått veta är Firfall väldigt bergigt så det kanske kommer finnas en massa stigar där man klättrar upp för berget och så finns det etapper där det finns hus och annat. Vore just väldigt roligt med ett sådant område som är lite svårt att bara rusa igenom. Typ som Dinodalen, fast kanske inte lika lätt att fastna i saker. Men det kan också vara så att det vi ser från där ifrån jag står är bara en bråkdel av Firfall.
 
Jag hoppas verkligen att detta är området öppnar härnest. Vilket område hoppas ni på ska öppna i år? 

Kommentarer:

1 Cecilia Gladefield :

Hoppas också på Firfall :D Låter som ett super coolt ställe. De har ju nämnt att något episkt ska hända i sommar ;) Så hoppas att Firfall kommer eller nya huvuduppdrag eller nya huvuduppdrag i Firfall ;))

2 Delfina:

Med tanke på att de gett Firgrove en uppdatering, så verkar det lite som att de har planer på att öppna ett nytt område, tänker att Firgrove hade sett väldigt tråkigt ut i jämförelse med det nya området om ingenting hade gjorts. aaaaah so excited!!

3 Tilde Sleepyhaven:

Klart det är Firfall, i samband med ekorrsförsäljaren i Firgrove. Bara jag kanske, men dör så söta ekorrarna är!!

Kommentera här: