Meddelande från Star Stable!

Texten här under är väldigt viktig att läsa!

Hej StarFam! Vårt team har under en lång period jobbat bakom kulisserna för att förbättra modereringen av chatten i spelet, och nu är det dags att släppa ut våra nya ändringar på våra svenska servrar. Från och med senare idag kommer de spelare som bryter mot Star Stables användarvillkor i spelets chatt automatiskt få varningar och vid behov även bannas från spelet under en viss tidsperiod. Om någon t ex spammar kommer den personen få upp en varningstext inom en kort stund som förklarar varför chatten har blivit avstängd och hur länge avstängningen gäller. Under de kommande veckorna kommer vi släppa denna uppdateringar till alla spelets servrar.

Detta är ännu ett steg för att förbättra säkerheten i Star Stable, och vi hoppas att detta kommer bidra till en trevligare chatt! Om ni märker av några problem, som t ex att det plöstligt inte går att säga saker som tidigare har fungerat, kontakta oss gärna genom vår support genom formuläret genom vår webbsida. Vi uppskattar all er hjälp och feedback!

Jag måste erkänna att detta känns väldigt skönt. Jag vet att spamming är ett stort problem i globalachatten och jag tror detta kommer göra det lugnare där och att man kan ha en konversation utan någon som ska störa med spamming. Det är också stort att Star Stable har tagit till sig av de klagomål som har medförts med spamming i chatt. Tidigare har de bara sagt att man ska blocka personen och det är ju fortfarande ett alternativ, men med det här sättet så säger till och med Star Stable att det här inte är okej. Jag hoppas, som sagt, att det här kommer hjälpa. 

Kommentera här: