Snart är de sommarlov för klubben

Igår höll Frida sitt andra event för veckan och de var en terränglektion vid Fort Pinta. Superkul och lite svårt som de ska vara på ridlektioner. De hela avslutades med lite avslappning i vattnet för hästarna eftersom de var så varmt idag. Jinx fick som vanligt följa med. Hon har just nu platsen som min fälttävlanshäst och de är inte så konstigt då att hon får följa med på nästan alla lektioner. Hon kommer såklart älska sommarlov. Det kanske blir så att hon kommer få åka ut på sommarbete till och med. 
 
Comet Hawks har just nu rätt få event i veckan, just nu 3 och det kommer sen bli 2 event i veckan. Detta är på grund av att dels för att många i klubben har väldigt mycket i skolan just nu, dels för att de är så härligt väder så när man inte pluggar så är man ute. Datorn lockar liksom inte lika mycket just nu och det är till och med att jag känner av de ibland. Därför är de perfekt att vi successivt drar ner på event och i juni ska vi gå på sommarlov. Vi har de rätt länge i klubben men de är ju för att alla har semester på olika tider eller sommarjobbar. De blir rätt bra för oss som har event rätt ofta också att ha lov så länge för då kan man återhämta energi och idéer till en massa nya event till hösten. 
 
Men ja, undrar om man ska skivcka iväg de hästar jag typ alltid använder på event och därmed även på uppdateringar, och tar hem de hästar som blir lite bortglömda. Det tåls att fundera på. 
 
Har era klubbar sommarlov? 

Kommentera här: